Cageball Gorica

Malo o CageBall-u
CAGEBALL je treća vrsta nogometa, a igra se u kavezu. Nastao je po uzoru na Nike-ov spot, koji je promoviran za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Japanu i J. Koreji, a u kojem su se pojavili svjetski najpoznatiji nogometaši: Ronaldo, Figo, R.Carlos, Henry, dok je predstavu vodio E.Cantona.

Pravila igre:
Svaku ekipu čine po tri (3) igrača + (1) jedna zamjena. Gol-auta i auta nema, a lopta je neprekidno aktivna u igri. Igrač koji je u posjedu lopte, a nalazi se u blizini mreže, ne smije se rukama pridržavati za mrežu na bočnoj strani kaveza duže od tri sekunde. Ako to učini lopta prelazi u posjed protivničke ekipe. Isto tako niti jedan od tri igrača iz ekipe ne smije niti u jednom trenutku dodirnuti loptu rukom.
Igranje rukom u golmanskom prostoru automatski je penal. Tijekom igre najstrože se zabranjuje uklizavanje u noge protivničkom igraču koji ima loptu u posjedu kao i bez nje. Isto se tako zabranjuje igraču koji je najbliži svom golu u fazi obrane da sjedne ili legne ispred gola i na taj način ga pokuša obraniti. Najstrože se zabranjuje ”body check” tijekom igre.

CIJENIK (1h)

 • OD 14:00   DO  17:00          30 KM
 • OD 17:00   DO  23:00          40 KM 

REZERVIRAJTE NA MOB:

BiH:   063 / 619 – 614
  HR:    091 / 723 – 7301
  HR:  098 / 429  -  465  

 

Gorica-online

Povratak na naslovnu...

Broj posjeta:
Hit Counter by Digits
               mail to:webmaster