Bratovština Sv. Stjepana u humanitarnoj akciji

Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica–Sovići
djelima pokazuje svoju vjeru i ljubav prema najpotrebnijima

 

Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići i ove godine, kao što je to radilla i do sada već više od 10 godina, u suradnji s Framom svoje župe i sa župnim uredom, obilazi stare i nemoćne, siromašne i bolesne u svojoj župi i općini Grude. Najmanje tri puta godišnje o Božiću, o Uskrsu i u ljetnom periodu Bratovština pokušava doći do najpotrebitijih svoje župe i općine.
U ovoj prigodi Bratovština zahvaljuje svim dobročiniteljima koji su svoje priloge dali u humanitarnoj predbožićnoj akciji za najpotrebnije.
Bratovština i ove godine daruje Božićni ručak osobama koje se nalaze u kampu Dubrava kraj Gruda.
Također najavljujemo već poznatu humanitarnu akciju u mjesecu ožujku (u korizmi) iduće godine za djecu u Majčinu Selu u Međugorju.

Potičemo sve ljude dobre volje da ne zaborave siromašne oko sebe kojih je mnogo! Nekoliko prijateljskih riječi, stisak ruke i strpljivost  s osobama koje su usamljene, siromašne ili bolesne, radost je duši svakoga kršćanina. Tako Vas tim poticajem pozdravljamo, dragi žitelji župe Gorica-Sovići, općine Grude i našeg podnebesja, želeći Vam čestit Božić i blagoslovljenu Novu 2013. Godinu Gospodnju!

Mir i dobro!

Vaša Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići


Uvijek uz Vas,
gorica-online.com

 

Povratak na naslovnu...

Broj posjeta:
Hit Counter by Digits
               mail to:webmaster