Koncert Ivana Galića u Zagrebu!

 S ponosom najavljujemo koncert našeg Ike, kojeg će održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2011. u 20 sati, Velika dvorana Matice hrvatske, Strossmayerov trg 4, Zagreb.
Ivan Galić (1994) živi u Gorici (BiH), a trenutno polazi 3. razred pod vodstvom prof. Jadranke Garin na Srednjoj glazbenoj školi Dr. fra Ivan Glibotić u Imotskom. Od početka školovanja do 2009. vodio ga je prof. Robert Gubaydullin. Talent je pokazao vrlo rano, a potvrdio ga ubrzo nizom nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima. Na međunarodnom natjecanju Daleki akordi u Splitu 2006. osvojio je 3. nagradu, kao i na međunarodnom natjecanju Zlatko Grgošević u Zagrebu 2008. godine. Na međunarodnim natjecanja Forum u Brnu te u Makarskoj odnio je dvije 2. nagrade. Na regionalnim natjecanjima u Makarskoj 2007. i 2009. osvojio je dvije 1. nagrade, a na državnim natjecanjima u Dubrovniku 3. i 2. nagradu. Veliki uspjeh postigao je na međunarodnom natjecanju Chopinov zlatni prsten u Ljubljani 2009, s kojeg se vratio sa osvojenim 1. mjestom kao cjelokupni pobjednik natjecanja te nagradom za najbolju izvedbu djela slovenskog autora. Godine 2010. osvojio je 2. nagradu natjecanja Pianoforte u Poreču. Redovito sudjeluje i na svim koncertima u organizaciji matične glazbene škole.
Između ostalog naći će se djela:
 Johann Sebastian Bach
PRELUDIJ I FUGA u c-molu, WTK II, BWV 871

Joseph Haydn
SONATA u As-duru, Hob. XVI:46
Allegro moderato
Adagio
Presto

* * *

Frédéric Chopin
NOCTURNO u cis-molu, op. 27 br. 1
ETIDA u h-molu, op. 25 br. 10

Petar Iljič Čajkovski
DUMKA, op. 59

Frano Parać
PLES BARUNICE
Ovim putem Vas pozivamo da se odazovete u što većem broju  na ovaj zaista velik događaj kako za Ivana, tako i za sve nas Goričane, ponosne na njega.
Cijena ulaznice 20 KN.  


Uvijek uz Vas,
gorica-online.com

 

Povratak na naslovnu...

Broj posjeta:
Hit Counter by Digits
               mail to:webmaster