Kulturno ljeto u župi Gorica-Sovići 2013

Predstavljanjem knjige Lopta je okrugla, autora Frane Vukoje počelo je Kulturno ljeto u župi Gorica-Sovići 2013. Program je bio na otvorenom u divnom ambijentu zvonika sv. Ilije u Bobanovoj Dragi. Uvod su napravili krasnim pjevanjem gangaši Ante Bobaan Bujica, Mile Sesar i Smiljan Glavaš. Sjajna voditeljica Sanja Boban pročitala je ispričnicu Ede Pezzija i Sergija Krešića koji nisu mogli doći zbog obveza. Također je pročitala recenziju za ovu knjigu iz ruke športskog novinara Ede Pezzija. Mile Sesar se okušao i u sviranju gusala, i to uspješno.
Sam autor, novinar i kolumnist Večernjeg lista Frano Vukoja sve je nasmijavao svojim športskim dosjetkama i vicevima iz same knjige. Bobanjarke i Bobanjari kao i svake godine su pripremili svega da bi ova večer bila upamćena kao večer koju ljudi ovog naselja vole. Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići zahvalila je svima koji su se trudili da ova večer bude lijepa, posebno Željki Bobanu Jefti te svim drugim domaćicama i domaćinima. Uz gangu i domaće delicije ostalo se do dugo u noć.
Bratovština najavljuje sljedeće zbivanje Kulturnog ljeta u župi Gorica-Sovići i to 7. Susret klapa u Gorici u nedjelju 28. VII. 2013. u 19 sati u Staroj crkvi u Gorici i poziva sve da dođu!

 

Uvijek uz Vas,
gorica-online.com

 

Povratak na naslovnu...

Broj posjeta:
Hit Counter by Digits
               mail to:webmaster